AKTUELNO

Vrbaški sve vreme jedva suzdržavala suze.

Voditelj Milan Milošević i danas je u Beloj kući kako bi sa svim zadrugarima održao poslednji "Pretres nedelje" u ovoj drugoj sezoni "Zadruge".

Nakon kratkih reklama voditelj je pitao Lunu Đogani šta je pričala tokom ove pauze o Mini Vrbaški, ali i o bivoj zadrugarki Višnji Petrović.

To sam rekla za Višnju. Rekla sam za Minu da je stvarno gotivim ali znam da je spremna na sve, mene je izdala prošle sezone za Slobu. Ona se malo zaigrala što se tiče svega ovoga. Nisam znala da je Višnja bila zaljubljena u Aleksa, muka mi je od tih poštenih što imaju momke napolju, a ustvari bi se... Da ne kažem šta. Ja Aleksu poznajem kao poštenog momka, vidim da mu je krivo, ne mogu da kažem da li je to znao ili nije, Mina je to trebalo da zaustavi ako je znala. Mislim da Nora ne laže - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ako sam ustala ovde za stolom i priznala moju životnu grešku i zbog toga sam mogla u zatvor da odem, nema potrebe da sad lažem za ovo - pravdala se Mina.
Njemu je fino sve lepotice oko njega, devojka ga čeka, Mina oko njega, Nora zaljubljena u njega, Višnja o njemu sanja... On je tata - zaključio je Lepi Mića.
Znam da je Višnja na radiju nas molila da to ne spominjemo. Sećam se kad je Aleksa branio Višnju, a bio je dobar sa Mikijem, to mi je bilo čudno. Nora mi je, kad sam rekao da znam da joj je Aleksa sladak, rekla: "Ćuti, ne znaš ti ništa". Mina je Aleksi zabola nož u leđa, ali ni on Nori nije izbacio iz kreveta, očigledno da mu je to prijalo - rekao je Bane Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je ponovo pitao Aleksu Savića da konačno prizna šta se dogodilo između njega i Višnje Petrović s obzirom na to da se bivša zadrugarka poverila pojedinim cimerima da je zaljubljena u njega.

Mi smo se samo družili... A što se tiče Nore, Mina je meni rekla da je Nora zaljubljena u mene, a ja sam se smejao i rekao: "Ne interesuje me". Ja sam na taj način branio svoju vezu. Ovde ispada da mi je zabola nož u leđa, zbog toga što je Mina prenosila Nori sve to. Ja sam šokiran, ne mogu da shvastim da sa nekim sa kim sam nerazdvojan to uradi, ja i dalje to ne mogu da shvatim. Želim da se ovom prilikom izvinim i mojoj Mini i Višnji što se ovo sve poteže... Ja Nori nikakve signale nisam davao. Nemam pojma što sam joj poljubio ruku, veze nemam, sedeli smo tu, popili smo. Davao sam novac svima - rekao je Aleksa, dok je Mina sve vreme pokušavala da suzdrži emocije da ne zaplače.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u ukljuèenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'